måndag, augusti 27, 2007

Sossarna kan inte sitt eget parti?

John Johansson, politisk sekreterare på oppositionskanliet, skriver ett argt inlägg i sin blogg angående Ulrika Messings avgång. Han konstaterar att hon minsann kommer att sitta kvar i både partistyrelse och verkställande utskott.

Problemet är bara att hon inte sitter i partistyrelsen... En snabb koll på sossarnas hemsida gör den saken klar.

Så bra koll har sossarna på sitt eget parti...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, det är så skönt att du har koll på mig. Jag hade inte klarat mig utan dig.

Det är skönt att du har koll på vår partistyrelse i alla fall Ina. Jag vet ju knappt ens vem som är partiledare för er numera!

Anonym sa...

Vill inte vara (alltför) näsvis, men John (och de flesta journalister som skrivit om saken) har rätt och du har fel: Ulrica Messing sitter i partistyrelsen, ledamöter i VU sitter nämligen automatiskt i partistyrelsen. Förmodligen har folkpartiet ett liknande upplägg - det vore lite konstigt om partiordföranden inte satt i partistyrelsen, exempelvis...
Men på en punkt har du hittat något, Ina: socialdemokraterna.se är inte så pedagogiskt upplagd, den förutsätter en hel del förkunskap för att förstå den typen av saker. Tack för det påpekandet, ska framföra det till dem som sköter webben.

Anonym sa...

:) hade inte klarat mig utan Björn heller

Ina sa...

skönt att veta att ni läser min blogg ;)

jag utgick ju bara från den informationen ni har på hemsidan, står det inte att hon är med i ps utgår jag från att hon inte är det :)

Anonym sa...

Har påpekat att webben är lite opedagogiskt upplagd bland annat där och det ska fixas har de lovat (snabba besked från sossarna, jajjamän!). Insåg lite senare att Ina inte är den enda som dragit fel slutsatser av informationen på webben, även politikerbloggen.se hade missförstått.

Anonym sa...

För övrigt heter jag John...fortfarande :)

Andra gången du har fel på mitt enkla namn. Och jag är ändå din kollega. Djup sårad :P

Ina sa...

vet inte vad du pratar om *s*

nej då, ber ödmjukast om ursäkt (till skillnad mot sossarna så vet vi faktiskt vad ödmjukhet är ;))

Anonym sa...

Hade ni varit så bra som vi hade ni inte heller klarat av att vara ödmjuk! :P